| CAT | ES | EN |

La Raíz esgota en 3 hores totes les entrades pel concert de comiat a Vistalegre Black Box de Madrid el 3 de Novembre i obre segona data pel dia abans... alerta que les entrades per Barcelona estan volant!

Les entrades pel concert de comiat de La Raíz el 3 de novembre a Vistalegre Black Box de Madrid s’han esgotat en només 3 hores: ja a la venda les entrades per la nova data que obrim el 2 de novembre!

El ritme de vendes de les entrades pel concert de comiat dels de Gandia a Barcelona el 20 d’octubre al Sant Jordi Club va com una bala: últimes entrades per la legió de fans catalans de La Raíz!

La Raíz s’acomiaden aquest 2018 dels escenaris després d’un 2017 amb concerts a Chile, Argentina, Colombia, Mexico, Irlanda, Polonia, Alemanya, Italia i Portugal i una nit màgica amb 10.000 fans a Vistalegre Madrid

Després d’esgotar totes les localitats en el darrer concert de la gira “La Hoguera de los Continentes 2017” el passat 20 d’octubre a Vistalegre Madrid, La Raíz anunciava que la gira de 2018 seria l’última abans d’una aturada de màquines indefinida i fins a nou avís. El 2 de febrer d’enguany els de Gandia publicaven el seu darrer disc fins el moment, un doble CD+DVD que recull la màgica nit de Vistalegre amb més de 10.000 ànimes i un títol esperançador, malgrat tot: ‘Nos volveremos a ver’.

Avui a les 10AM es posaven a la venda les entrades pels comiats de La Raíz a Madrid (3 de novembre, Vistalegre Black Box) i a Barcelona (20 d’octubre, Sant Jordi Club). En només 2 hores el grup ha despatxat tot l’aforament de la cita de Madrid i anuncia una segona oportunitat per la qual les entrades ja són a la venda: segona data de comiat de La Raíz a Madrid, 2 de novembre a Vistalegre Black Box. Per la cita a Barcelona el 20 d’octubre al Sant Jordi Club les entrades també estan volant i per tant aquesta és el darrer avís per a tots i totes les fans del grup a Catalunya... les entrades s’acaben!!!

CONCERTS COMIAT LA RAÍZ

20 d'octubre de 2018
Sant Jordi Club · BARCELONA
ÚLTIMES ENTRADES DISPONIBLES!

3 de noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES

- NOVA DATA a MADRID! -
2 de noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
Entrades anticipades


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop