| CAT | ES | EN |

All-Star Karaoke

KARAO QUÈ?
La ALL STAR KARAOKE band és un grup de versions amb un repertori en constant evolució que ofereix fins a 120’ d’espectacle dinàmic, festiu i amb vocació 100% popular on el públic pren el micròfon, participa i disfruta tant des de la pista de ball com des de la tarima.

FILOSOFIA DE GRUP
El principal objectiu és oferir el màxim de diversió subvertint els rols tradicionals d’artista-públic i reconvertir, en una actualització ben pensada i executada amb professionalitat i gràcia pròpia, els vells clixés de l’experiència del ‘karaoke’ i les clàssiques ‘bandes de versions’. Per a fer-ho possible el projecte compta amb músics de primera línia, que interpreten amb solvència, passió i segell propi un repertori de clàssics i peces de fervorosa actualitat donant lloc a un espectacle explosiu, dinàmic i ple de sorpreses.

ELS MÚSICS
El grups és una perfecta locomotora integrada per músics de primera que militen a formacions punteres del panorama musical nacional com La Troba Kung Fu, Gertrudis, Los Manolos, Sindicato del Riff…

Pep Terricabras – bateria
Pol Caturla – baix, guitarres i veus
Eugeni Moreno – guitarres i veus
Marc Mas – teclats
Raul Llopart – veu, conducció i animació

EL REPERTORI
La fiabilitat del repertori de la ALL-STAR KARAOKE BAND es basa en dos conceptes: la popularitat de totes les peces escollides i una renovació constant basada en les peticions populars. El repertori sempre està plagat de hits innoblidables de tota la vida i incorpora sempre a la vegada els hits del moment. El resultat és un set-list de peces de tots els estils i èpoques, amb el caràcter festiu i popular i la també la qualitat com a elements transversals.

A LA CARRETERA!
A banda dels 5 músics que integren la banda, el grup es desplaça sempre amb el seu tècnic de so i una dinamitzadora que s’encarrega de gestionar les inscripcions del públic, coordinar la participació dels cantants i esperonar, a peu de pista, a totes les assistents. La ALL-STAR KARAOKE s’encarrega doncs de tot (inclòs atrezzo pels participants que vulguin disfressar-se): només calen les ganes de cantar, ballar i deixar la vergonya al sofà de casa!

ANY DE FUNDACIÓ: 2011
LOCALITAT: La Garriga-Mataró
ESTIL: versions

CONTRACTACIÓ
VOLS CONTRACTAR UN CONCERT D'AQUEST ARTISTA?
Contacta amb nosaltres per tenir més infos, condicions i disponibilitats.
Xavier Angulo (+34) 938 787 488 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


VÍDEOS All-Star Karaoke

 • ALL-STAR KARAOKE
  Chain Of Fools - Final concurs Trenca la pana (directe)

  Play

 • ALL-STAR KARAOKE
  Bad Romance de Lady Gaga - Final concurs Trenca la pana (directe)

  Play

 • ALL-STAR KARAOKE
  Bad Romance de Lady Gaga - Final concurs Trenca la pana (directe)

  Play

 • ALL-STAR KARAOKE
  Ai Se Eu Te Pego - Carnaval 2012 (directe)

  Play