| CAT | ES | EN |

The Anti-Patiks

The Anti-Patiks són una banda de punk rock fundada a Ullastrell i barris de la rodalia del llogarret vallesà el 2010 amb la missió de crear una milícia de punkrockers addicta a la música fresca, directa, agressiva i cantada en català. The Anti-Patiks tenen clar que cal tornar als orígens del punk rock amb cançons curtes i intenses.

La banda està formada per membres que acumulen dilatades trajectòries amb grups com Stroh, Koyanisqaatsi, The Radio Clash, Balas Perdidas i Malestar Social, a més de participar en projectes paral·lels com Código Neurótico.

La discografia de la banda consta en pocs anys d'un EP titulat 'Mauthausen Vallès' (2011), un segon EP sota el nom de 'No Estem Bé' (2012) i un split anomenat 'Sempre tindrem problemes', publicat en CD i vinil el 2013 per Sheep Records i Anonymous Disk respectivament. A principis de 2014, The Anti-Patiks van publicar una reedició en CD amb tots els treballs publicats fins el moment en un únic disc i sota el títol de 'Milícia del Punk Rock'.

Durant tres primers anys de singladura, The Anti-Patiks ha tocat extensament arreu de Catalunya i part de l'estat espanyol amb bandes internacionals com The Toy Dolls, The Adicts, Voodoo Glow Skulls, The Casualties, Bad Co. Project, Total Chaos i estatals com Boikot, Reincidentes o Habeas Corpus i ha passejat el seu directe per escenaris com Razzmatazz, Stroika, Faktoria d'Arts i ja han realitzat una extensa gira europea actuant a França, Itàlia, Alemanya i la República Txeca.

Els d'Ullastrell són part activa de l'escena underground, on se'ls coneix per la seva energia i precisió en els directes i per la seva irònica i impredictible actitud Punk Rock.

El 2015 el grup presenta el seu nou disc 'Comptes vells, baralles noves'.

Uneix-te a la milícia del Punk Rock!

ANY DE FUNDACIÓ: 2010
LOCALITAT: Vallès Occidental
ESTIL: punk-rock
WEB

CONTRACTACIÓ
VOLS CONTRACTAR UN CONCERT D'AQUEST ARTISTA?
EM Booking - 660314015 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


VIDEOS The Anti-Patiks

 • THE ANTI-PATIKS
  Només el punk rock em fa feliç (videoclip)

  Play

 • THE ANTI-PATIKS
  Barrets de palla + Farfolla Convergent (videoclip)

  Play

 • THE ANTI-PATIKS
  Mauthausen Vallès (videoclip)

  Play

 • THE ANTI-PATIKS
  Tieta Roser (directe)

  Play

DISCOGRAFIA The Anti-Patiks

THE ANTI-PATIKSNomés el punk rock em fa feliç

THE ANTI-PATIKS
Només el punk rock em fa feliç

THE ANTI-PATIKSFent el préssec EP

THE ANTI-PATIKS
Fent el préssec EP

THE ANTI-PATIKSComptes vells, baralles noves

THE ANTI-PATIKS
Comptes vells, baralles noves

THE ANTI-PATIKSSempre tindrem problemes

THE ANTI-PATIKS
Sempre tindrem problemes

THE ANTI-PATIKSNo estem bé

THE ANTI-PATIKS
No estem bé

THE ANTI-PATIKSMauthausen Vallès

THE ANTI-PATIKS
Mauthausen Vallès