Pirat's Sound Sistema obren la caixa de pandora amb el seu nou EP, ‘Reggae in Pandemia (R.I.P)’

Una setmana després de que el sound system de reggae i dancehall en català per excel·lència irrompés amb el seu single i clip d’avançament, “No s’atura - Colossal Remix” by DJ Puxi, ataquen de nou amb el seu EP ‘Reggae in Pandemia (R.I.P)’

Amb aquest nou treball, Pirat’s Sound Sistema disparen tres canonades de música jamaicana actual plena d’esperança

Des d’aquest divendres 20 de novembre, ‘Reggae in Pandemia (R.I.P)’ és disponible a totes les plataformes digitals


ESCOLTAR ‘Reggae in Pandemia (R.I.P)’ de Pirat's Sound Sistema

           

Pirat’s Sound Sistema ataquen de nou, una setmana després de irrompre amb el seu increïble remix “No s’atura - Colossal Remix” by Puxi. Un experiment makinero que ha tingut molt bona acollida i que ens ha activat i posat en marxa en el moment perfecte. Set dies després, tornen a assestar un nou cop, en aquesta ocasió amb el seu ansiat EP ‘Reggae in Pandemia (R.I.P)’, un treball al qual disparen tres canonades de música jamaicana actual plena d’esperança. La millor manera de tornar a escena després d’un temps de silenci musical, però de treball intens. I és que el hype era molt real, tenint en compte que el seu darrer llançament va ser a l’estiu de 2019, amb “Octubre”, el seu particular homenatge a l’esperit d’autoorganització i resistència que es visqué l’1OCT2017.

En aquesta necessària i justa tornada, no han estat sols. Com ja van vaticinar a “No s’atura - Colossal Remix”, el Puxi ha fet de les seves, mà a mà amb la Pirata. “Ja havíem treballat amb ell i no vam tenir dubtes que volíem fer aquest disc amb el Puxi. Ha fet un treball increïble i ens va agradar tant que al final hem fet el clip amb el remix. Ens va bé treballar amb ell perquè ens dona un punt de vista més jove”, ens expliquen sobre la incansable i bona feina del músic i productor bagenc. Bona dosis d’energia, sons jamaicans i reggae, per fer-nos ballar enmig d’aquests moments de pandèmia. ‘Reggae in Pandemia (R.I.P)’ és ja nostre: des d’aquest divendres 20 de novembre, el trobareu disponible a totes les plataformes digitals.