‘TutukiSplash’ és la BSO dels Boom Boom Fighters & Cookah P per un estiu de ball i calor ple de sexe i amor

La banda de dancehall més fresqueta del país publicava el febrer el seu primer LP ‘Confit’ i ara torna a al càrrega amb “TutukiSplash”, un tema 100% d’estiu, de BPMs pujadíssims, per ballar sense parar i celebrar el sexe (sí, el sexe) aquest estiu que arriba i promet ser calent i calorós a parts iguals. “TutukiSplash” és una oda ballable al sexe, segur, conscient i respectuós, però SEXE al cap i a la fi. Prou ja, tant de tabús com de grolleries masclistes: reclamem educació sexual i som, alhora, incapaces de celebrar i cantar-li i ballar-li a quelcom tan fabulós com simple quan és ben compartit i ben entès.

“Hem volgut fer un tema amb el qual convidar a la gent a fer moure el cul al seu crush... o als seus crushes, si en tenen més d’un o més d’una... i veure com riuen i puja la temperatura de tot plegat. És una cançó festiva, desenfadada i finalment enfocada a la pista i al pati de ball, on es donen unes petites instruccions i hi ha unes passes a seguir, al gust de cadascú. Als directes podem xalar fort, perquè el que més ens mola és la interacció amb el públic i que entre la gent del públic també interactuïn... veurem què passa”.

Boom Boom Fighters ens ho posen fàcil amb un temarral imparable a base dancehall vitamínic, que dóna ales als malabarismes lírics del cantant Cookah P, que és un linx i mig en català mig en patois jamaicà convida al personal a fer moure el cul al/s seu/s crush. Que tinguem tots i totes un estiu ben calent, perquè calorós ja ho serà... i tant de bo acabem ben xops com al Tutuki Splash!

ESCOLTA "TUTUKISPLASH"



Segueix Boom Boom Fighters i Cookah P

Segueix a Boom Boom Fighters i Cookah P a INSTAGRAM, al canal de YOUTUBE i a SPOTIFY