Alliberem ‘Extra Cheese’, l’EP del beatmaker maresmenc Gos D

‘Extra Cheese’ és un dels materials exclusius per totes aquelles persones que es van fer el passat estiu amb la precomanda de AYS, la beat tape de debut de Gos D

De la mà de l’EP, trobareu també en obert finalment a Youtube la sessió ‘DJ Fonki Chef meets Gos D’, on el mític DJ castellonenc Fonki Chef es mixa AYS del tirón!

Alerta perquè Gos D anuncia novetats les properes setmanes: el divendres 28 de maig nou clip i single d’avançament del seu nou elepé CHOPS, aquest cop amb 13 col·laboracions vocals i que sortirà el divendres 11 de juny

Gos D és l’alter ego raper de Gos The Boss, reputadíssim organista i productor vinculat a l’escena d’oldies jamaicans de l’estat amb projectes d’ska, reggae i dub com The Cabrians, Dring Dublé, Double Jabs, Flight 404... Ara és el moment del rap, i Gos D bàsicament fa beats. Punt. Podríem afegir que està enamorat de la old school i de les maquinetes tronades, però això és quelcom que ràpidament copsareu quan poseu l’orella a les seves produccions de sabors lo-fi i tradició alla Detroit.


Escoltar Gos D

           


Segueix Gos D

Segueix a Gos D a INSTAGRAM i al canal de Gos D a YOUTUBE

El juliol de 2020 publicàvem la seva beat tape de debut, AYS, en format K7 (últimes còpies!) i en digital. Tota la gent que es va fer amb la precomanda de la cinta de cassette va rebre també EXTRA CHEESE, un EP exclusiu de 4 temes que alliberem avui i l’accés únic a la sessió ‘DJ Fonki Chef meets Gos D’, on el reputadíssim DJ castellonenc Fonki Chef es mixava del tirón tots els tracks d’AYS.

Gos D ja té enllestit el seu nou àlbum, que es titularà CHOPS i que veurà la llum el dia 11 de juny. Es tracta de 18 talls amb 13 cançons cantades per MCs d’arreu dels Països Catalans i mitja dotzeneta de ludes instrumentals marca de la casa. CHOPS tindrà un únic single d’avançament, previst pel divendres 28 de maig, i que arribarà acompanyat d’un videoclip que promet. Seguiu a Gos D a xarxes per no perdre-us ni una de les curves que el beat maker maresmenc ens té traçades!


Comprar el K7 de GOS D 'AYS' ja disponible a www.botiga.ppf.cat