Lia Kali s’alia amb el raper colombià Nanpa Básico al seu nou single “Volvernos a amar”

Després de viralitzar el seu darrer single “Falso” (amb milions de reproduccions en poques setmanes a TikTok, Youtube y Spotify), presentar la cançó “Contra Todo Pronóstico” i marcar-se una col·labo de luxe al darrer single de SFDK “El Blues del Condenado”, la cantant barcelonina presenta nou single del que serà el su àlbum debut previst pel 3 de març

“Volvernos a amar” camina sobre un beat rodó de Toni Anzis a mode de reggaeton lent però amb tornada amb bombos a negres i compta amb la col·laboració del respectadíssim raper colombià Nanpa Básico a la veu

Lia Kali va rematar el 2022 posant en circulació els singles “Contra Todo Pronóstico” i “Falso” acumulant milions de visualitzacions a TikTok, Youtube i Spotify; actuant al Palau Sant Jordi de BCN amb Kase O i brillant amb llum pròpia al darrer single de SFDK, “El Blues del Condenado”. El 3 de març l’artista barcelonina publica el seu esperadíssim àlbum debut titulat ‘Contra Todo Pronóstico’ i el 10 de febrer llança el darrer single+clip d’avançament del disc, “Volvernos a amar”. Per aquesta nova entrega Lia Kali torna a comptar amb un dels seus productors fetitxe, el valor a l’alça Toni Anzis, que s’ha marcat un beat rodó de reggaeton lent amb arranjaments de guitarra espanyola que puja de to a la tornada amb un bombo a negres i un regust a club ben marcat. Però això no és tot, ni molt menys, doncs la sorpresa arriba des de l’altra banda de l’Atlàntic, amb la col·laboració vocal del respectadíssim raper colombià Nanpa Básico, que es marca junt a Lia una sentida lletra en la que ens deixen clar que qualsevol excusa és bona per tornar-nos a estimar.

A més a més, el single arriba acompanyat d'un potent videoclip a càrrec de la productora barcelonina NKL Fleiva, sota la direcció de Dembo Diaby i la producció de Sergi Carmona, enregistrat a mig camí entre el Ripollès i Colòmbia.

Lia Kali va descobrir la música a casa i amb 16 anys es va recórrer totes les jams de la Ciutat Comptal muntant la seva bicicleta. És a les jams on coneix moltíssims músics i artistes de l’escena barcelonina i on aprèn a dialogar amb el reggae, el jazz, el soul i el rap. Des d’aleshores, mai ha deixat de cantar. Va fer el salt de les jams a altres escenaris amb diversos projectes, com el tribut a Amy Winehouse i és així com es consigna el seu idil·li amb l’escenari: la tarima és el seu espai natural. Amb la pandèmia i ja farta de cantar les cançons d’altres, l’artista comença a escriure les seves pròpies cançons i descobreix la sanació que implica el procés. És així com comença a composar la banda sonora de les caigudes i ensopegades del seu dia a dia i com també plouen col·laboracions amb Lupita’s Friends, Sofia Gabanna, Santa Salut, Elane, Hard GZ, Denom, Delaossa, SFDK i molts altres. Sense deixar de banda el món de les col·labos i sent una de les veus més sol·licitades del panorama, Lia Kali publica el 3 de març el seu esperat primer àlbum en solitari ‘Contra Todo Pronóstico’.

ESCOLTA JA "VOLVERNOS A AMAR"


Segueix Lia Kali

Segueix a Lia Kali a INSTAGRAM, a TIKTOK, al canal de YOUTUBE i a SPOTIFY