Maio ens presenta un estiu tan tendre com incorrecte amb el nou single i clip “En este paisaje se ríe mejor”

Després d’esvalotar el galliner amb “Progresso Adequadament”, la jove cantant sant-andreuenca Maio obre l’estiu amb la magnífica peça de pop electrònic “En este paisaje se ríe mejor”

El single i el clip de la nova cançó del projecte en solitari de Maio Serrasolsas és una peça d’estiu ben fresca, suau, tendra i políticament incorrecte des de l’amor i l’amistat

“En este paisaje se ríe mejor” és el segon single d’un àlbum de debut previst per la tardor i que estarà marcat per una proposta basada en música propera, tendra i política alhora, contundent i sexi fora de la normativitat


ESCOLTAR MAIO

           

Ningú s’esperava que “Progresso Adequadament”, el darrer single de la Maio publicat a finals gener passat, s’escolés a tants i tants auriculars i acompanyés a gairebé 300.000 persones incloent vora 100.000 reproduccions del seu clip. Passat l’hivern i amb ganes de trasbalsar-nos altra vegada, l’artista sant-andreuenca presenta el 23 de juny per inaugurar l’estiu el seu nou single i clip, “En este paisaje se ríe mejor”, una perla rodona de pop electrònic que funciona de bàlsam per preparar un estiu fresquet, ben suau i tendre. “Aquest nou tema neix del desig de dedicar cançons a les amigues, de les ganes de celebrar-nos, de compartir, de construir i de mimar-nos”, assegura Maio. L’acurada producció musical de Cesc Valverde (Xicu, Ginestà) fa de la cançó un pindolasso que ens remet a tot allò que el clip ha volgut copsar i acompanyar: la fina línia que trobem amb aquelles amistats quotidianes i que voreja l’absurd, l’afecte, l’allò políticament incorrecte, la sintonia radical entre cossos i un costumisme d’estar per casa.

MAIO és Maio Serrasolsas

Maio Serrasolsas Moreno va néixer un primer de maig de finals dels 90s a Sant Andreu, Barcelona. Néixer el dia de les treballadores i haver crescut a un barri tan combatiu com alegre no podia ser pura casualitat. És així com la Maio entén també que la música, quan no la desaparelles de la política (així en general), sona molt bé. Fa quasi 10 anys que creix amb Akelarre, un projecte a mitges amb la seva germana bessona Júlia Serrasolsas amb el que juntes, han après a fer música tot desconstruint-se, revisant-se i coneixent món cada finde que tenien concert. Amb Serrasolsas us vindrà Ginestà al cap, i amb Akelarre segurament recordareu el video viral de “no somos amigas, nos comemos el coño”.

“¡Eh! Que Akelarre continua, ¿eh?”, ens diu la Maio a l’altra banda de la pantalla. “Aquesta nova etapa, en solitari –que no estic gens sola-, l’estic vivint amb molta serenitat i il·lusió, i tinc tantes ganes de curar i cuidar els detalls com de ser detallista en les cures”. La nova singladura de la Maio, a banda de Akelarre, compta amb la producció musical de Cesc Valverde elevant les atmosferes i sonoritats a nous nivells dins la carrera de l’artista i la productora VolsVideos treballant el camp audiovisual. Amb aquest equip la Maio treballa nous horitzons amb la motivació i la feina ben feta com a fita i la cura i la tendresa com a visats imprescindibles pel trajecte.