Smoking Souls publiquen avui el seu nou disc ‘Cendra i Or’

‘Cendra i Or’ és disponible en digital des d’avui 20 de febrer: SPOTIFY, YOUTUBE , iTUNES

El divendres 24 de febrer ‘Cendra i Or’ disponible en CD digipack a les millors botigues... o compra’l ara a la nostra botiga online!

Smoking Souls començaran gira de presentació de ‘Cendra i Or’ el 30 de marça la Wah Wah de València: entrades anticipades a la venda també pels concerts de Barcelona, Manresa, Valls, Alacant, Madrid, Lleida...

Des d’avui 20 de febrer podeu escoltar en streaming i fer-vos amb còpia digital del nou disc dels pegolins Smoking Souls, ‘Cendra i Or’. El proper divendres 24 de febrer el trobareu en edició de CD digipack a les millors botigues de discos... i si no podeu esperar, compreu-lo ja a la botiga online de Propaganda pel fet!.

‘Cendra i Or’ és el tercer disc dels pegolins Smoking Souls, després de ‘Nòmades’ (2015) i l’iniciàtic ‘L’espenta’ (2013), i la millor constatació de perquè són el que ja són. La jove banda de la sempre musicalment fèrtil comarca de la Marina Baixa torna a apostar per Mark Dasousa com a productor i els seus Atomic Studios com a lloc de gestació de les seves 11 noves canonades de rock. El disc, com la mateixa banda comenta, “té molt de rock però també juguem i experimentem amb nous ritmes, mètriques i sonoritats més fresques influenciades del pop, disco, latin... sempre portant-ho al nostre terreny”: segurament la seva joventut els empeny a una búsqueda constant de nous horitzons i matisos que no està renyida amb una autoexigència que ja donà fruits a l’anterior àlbum. D’exigència i matisos ‘Cendra i Or’ n’és ple, i bon exemple en són les cançons que compten amb les col·laboracions destacades de Gorka Urbizu (Berri Txarrak), que posa veu a la potentíssima “Cançó de la son”; Roser Cruells (Els Catarres), acompanyant vocalment el trencadís rítmic de “Cicatrius” i Albert García (Itaca Band) en diàleg melòdic amb Carles Smoking, fent encara més grossa “Amiga”, una de les cançons més canyeres del disc. Ben destacables també són “Fera”, que obre l’àlbum amb bateries sincopades, patrons trencats i tornada tan enganxifosa com hooliganera o “Vida” i “Murs”, els dos singles triats com avançament: “Vida” és una cançó rodona 100% marca de la casa però amb una estètica més moderna que mai i “Murs” ens regala un altre hit dels de Pego on melodia i contundència són al servei unívoc de l’emoció i l’èpica. Contundència i exigència. Melodia i matís. Emoció i èpica. Smoking Souls ens superen.

· SPOTIFY
· YOUTUBE
· iTUNES
· DESCÀRREGA GRATUÏTA
· COMPRAR DIGIPACK

Podeu comprar el digipack ‘Cendra i or’ d'Smoking Soulsdes de ja a través de la nostra botiga online www.botiga.ppf.cat per 10€ +enviament


Tota la info dels concerts i entrades anticipades, aquí! www.concerts.ppf.cat

DESCÀRREGA GRATUÏTA