Smoking Souls presenten el seu nou disc ‘Nòmades’ amb tres directes a Catalunya!

smokingsouls232425

El grup de rock de Pego (País Valencià) presentarà aquest cap de setmana a Catalunya el seu nou disc 'Nòmades'

Dijous 23 a Barcelona (Rocksound), divendres 24 a Vilafranca (Casal Popular) i dissabte 25 d'abril a Manresa (Stroika) són les tres aturades de l'immediat tour de presentació

La gira de presentació s'estendrà durant tot l'estiu al País Valencià i dates confirmades al Principat com l'Acampada Jove

Una de les revelacions de l'any de l'incipient panorama musical valenciana arriba des del sud del País Valencià, a la Marina Alta, i sense ska ni gralles: a cop de guitarra contundent i melodies emocionants. Smoking Souls han sorprès a propis i estranys amb el seu nou disc Nòmades (Propaganda pel fet! · 2015) i el seu excel·lent directe, que suma fidels seguidors a cada escolta i a cada escenari visitat. Amb la sortida del nou disc encara calenta, Smoking Souls aterren a Catalunya per oferir tres concerts consecutius de presentació del disc amb aturades a Barcelona, Vilafranca del Penedès i Manresa aquest cap de setmana!

Amb Nòmades, Smoking Souls fan un pas de gegant. Melodies que apunten a les emocions. Guitarres que trenquen els murs de la desil·lusió. Lletres que reconstrueixen l'èpica del dia a dia. Un disc en què demostren perquè són el que ja són.

El creixement d'Smoking Souls soprèn, però té unes arreles profundes. Són representants d'una generació de joves que des de menuts han explorats els territoris ocults de la música. Joves crescuts als temps de la incertesa però que l'han après a guanyar-la a colp de cançó. Ho han mamat als paisatges de la seua Marina Alta. La terra en què han germinat bona part de l'escena musical del País Valencià. Amb Mark Dasousa als controls, els Smoking Souls han sabut exprèmer aquesta essència. Però amb formes i inquietuds pròpies.

smokingsouls-fillsdelanit_videoclip

https://youtu.be/gnLeAqNJoaI

Els seus directes en són una prova. Les cançons naixen de dins i l'allau sonora crea una atmosfera única. Autenticitat, humilitat i honestedad en majúscules. I pura adrenalina. Unes sensacions que han corregut de boca a orella fins a convertir-los en una referència emergent de la nostra música. Aprenent i creixent cada dia. Perquè ells són ells: Smoking Souls. Nòmades dels nostre temps. Nòmades vencent la por.

ESCOLTA 'NOMADES' A SPOTIFY!

ESCOLTA 'NOMADES' A BANDCAMP!

OBERTA CONTRACTACIÓ GIRA 2015!
Propaganda pel fet!
Litus Tenesa · 93 874 74 71 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Facebook https://www.facebook.com/smokingsouls
Twitter https://twitter.com/Smoking_Souls
Web http://www.smokingsouls.net/