Estrenem "L'últim ball", el nou single dels Smoking Souls amb col·laboració de Desakato!

Els pegolins Smoking Souls presenten avui el seu nou single "L'últim ball" amb la col·laboració a la veu de Desakato!

"L'últim ball" ja és disponible en streaming a Spotify i també a iTunes i ve acompanyat d'un magnífic videoclip que trobareu a Youtube!

Smoking Souls presentaran en directe nou espectacle amb nou single inclòs el proper 26 de gener a Guadalajara amb totes les entrades esgotades i el 16 de febrer a Vitoria-Gasteiz obrint per Desakato!PRESENTACIONS "L'ÚLTIM BALL"

Divendres 26 de gener
SALA ÓXIDO · GUADALAJARA
+Desakato

22h portes / 22:30h inici concert
12€ / 15€
SOLD OUT!

Divendres 16 de febrer
JIMMY JAZZ · VITORIA-GASTEIZ
+Desakato

20:30h portes / 21h inici concert
12€ / 15€
Anticipades a VSD Skateborad Shop i online

El vostre nou single "L'últim ball" segueix l'estela sonora de les cançons incloses a 'Cendra i Or' (Propaganda pel fet! - 2017) amb guitarres esmolades, tornades corejables i molta èpica. Sabem que sou culs inquiets i que "L'últim ball" no és un descarte de la sessió del disc reaprofitat ara per l'ocasió. Què heu volgut oferir de nou amb aquesta nova peça?

Som un grup que no porta molt bé sentir-se parat i que porta la composició de noves cançons al mateix temps que estem de gira. És una cançó que demostra que tenim el rock arrelat a les nostres venes i que estem orgullosos de portar-lo per bandera. Tenim molts descartes al llarg de la nostra trajectòria discogràfica, cançons que no és que estigueren per sota del nivell de les nostres exigències sinó que no veiem clares combinades amb les altres del disc. Aquesta cançó ha passat per moltes fases de transformació i sonoritat fins arribar a al resultat de satisfacció per part de tots.

Videoclip. Altea. Amor entre germans. Expliqueu-nos una mica de què va la cosa, doncs heu seguit una línia de videoclip molt artística, com als anteriors, però heu canviat de productora respecte els dos anteriors, "Vida" i "Murs", i hi apareixen els germans de tots 4 membres del grup.

És la forma que tenim d'agrair en forma de cançons, la sort i fortuna que sentim per haver crescut amb els nostres germans, de com és i ha sigut d'important la relació que mantenim amb ells. Una relació en constant transformació des de l'infància com a companys de jocs i aventures fins a l'actualitat on hem aprés a ser molt més que germans sinó amics, companys de pis i militàncies o fins i tot aprenent a ser oncles de les meravelloses criatures que han portat al món.

A "L'últim ball" Caselles canta alguns versos en castellà i hi trobem a Pablo de Desakato en un featuring ben especial. Expliqueu-nos com ha succeït la cololaboració amb els germans cantants de Desakato i com ha anat l'experiència d'introduir el castellà per primera vegada en un tema d'Smoking Souls.

La música et porta a molts llocs i tens la sort d'acabar coneixent a molta gent pel camí. En el nostre segon concert en Madrid vam tenir el plaer de conèixer a Pablo, compartir converses, rialles, música i festa. D'altra banda Desakato i Smoking compartim família i magment dins de Garaje Producciones i això possibilita que acabe generant-se eixa proximitat. Ens em permès cantar uns pocs versos en castellà i això no significa per a res que ens plantegem oblidar quines són les nostres arrels, llengua i cultura sinó tot el contrari.

Durant la gira de presentació de 'Cendra i Or' aquest 2017 heu actuat un bon grapat de vegades a l'estat espanyol. Quina ha estat fins el moment la resposta del públic estatal a la vostra proposta? Quins plans teniu per fer ballar l'estat espanyol aquest 2018 el seu últim ball?

Les dues vegades que em visitat Madrid mai hauríem imaginat trobar el calor i resposta de tota la gent que va omplir de gom a gom les sales. Per aquest 2018, la banda es proposa nous horitzons, descobrir i conèixer nova gent. La nostra música ha anat arribant i extenent-se més enllà del nostre territori o els Països Catalans així que aquest any serà el primer en el que la banda comence a trencar eixes barreres i ampliar i extendre les nostres gires arreu de l'estat espanyol, aquest nou escenari i situació és bonic i emocionant per a la banda.