Comença l’agost… amb el Juergas Rock Festival!

Des de Propaganda pel fet! i l’organització del festival sortegem 1x ABONAMENT DOBLE per començar les vacances amb quatre dies de música en directe al Juergas Rock Festival d’Almería amb Smoking Souls, La Raíz i ZOO… i molts més!

Si els ingredients musicals fossin pocs, hi sumem un emplaçament de luxe al cantó mediterrani d’Almería i un clàssic indispensable que no us podeu perdre: el “pulpo seco” de Adra!

El cartell, pur i dur, del Juergas Rock començarà el 2 d’agost amb grups com Gatillazo, Boikot, The Skatalites, el retorn de La Phaze, Parabellum, Juantxo Skalari, Kaótiko i Las Sexpeares, guanyadores del concurs de bandes del festival. El divendres 3 d’agost ZOO compartirà escenari amb Bad Religion, OFunkillo, Green Valley, Hamlet, Loquillo, Poncho K i Lendakaris. Dissabte 4 serà el torn de La Raíz, Rozalén, Juanito Makandé, Narco, Los de Marras, Soziedad Alkohólika, Trashtucada i Segismundo Toxicómano.

No oblidem però que, a tot plegat, cal sumar-hi un llarg llistat d’activitats gratuïtes amb concerts a la carpa del Paseo Marítimo d’Adra i que dimecres 1 d’agost hi ha la festa de benvinguda amb Smoking Souls encapçalant més de 12h de música en directe amb un cartell que també suma a Iseo & Dodosound, Konsumo Respeto, Cero a la Izquierda, Bourbon Kings, María del Mal, Frida, Pupil·les i el grup local En Espera. Finalment, els matins dels diez 2, 3 i 4 hi ha actuacions acústiques de Alpargata, Victor Guirado i Javi de PPM amb Fernando de Reincidentes, La Otra, Rupatrupa, El Niño del Albaycin, El Niño de la Hipoteca amb Ferran Exceso i Técanela i Pedro Pastor. Alerta el remat amb al nova secció de La Hora Emergente, amb bandes com Mediterranean Roots, Funkiwis i La Regadera i la secció EntrevisTARTE, amb el periodsta Javier M. Alcaraz entrevistant bandes com Reincidentes o Marea i el poeta Manolillo Chinato.


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

NATIVA

NATIVA

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop