Per una tardor encara més calenta, us deixem anar una bomba: nou disc de Tribade el febrer de l’any vinent!

Coincidint amb la posada apunt de la propera temporada que ens marca el MMVV, us anunciem la incorporació de la banda barcelonina de rap i música urbana Tribade

El febrer de 2019 publicarem la primera referència discogràfica de la sensació de l’underground barceloní del moment i al març començarà la gira de presentació: contractació ja oberta!

Si no saps qui són Tribade no estàs en la onda: fes un cop d’ull al seu clip “Gaupasa” (més d’un milió de visites en menys d’un any) o visita www.tribaderap.com

Tothom sap que encarem una tardor calenta però, de fet, poca gent sap que ho serà perquè la jove formació femenina de rap i música urbana barcelonina Tribade han decidit prémer l’accelerador i rimar-vos-ho fort perquè us n’assabenteu. De moment i de saque, Tribade anuncien el seu primer i esperadíssim primer elapé pel febrer de 2019 i una intensa gira de presentacions en directe que començarà al març. Si la cosa us ve de nou i no sabeu de què us estem parlant, no badeu perquè se us està escapant una de grossa: atents i atentes al material que ja circula sense que us n’adoneu (el seu clip “Gaupasa” és un cop de puny musical i d’actitud sobre la taula que suma més d'1.000.000 de visites en menys d’un any), feu una visita a www.tribaderap.com i procureu seguir la banda a les xarxes, perquè aquesta tardor prometen fer-vos esclatar amb unes quantes novetats abans no arribi el nou disc.


Més infos TRIBADE
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFYTribade és un trio femení de rap format a Barcelona per les MCs Bittah, Masiva Lulla i Sombra Alor. Darrere de la Barcelona de moda, olímpica i cool, darrere de la ciutat marca registrada, encara existeix la veritable classe treballadora. El rap és la realitat feta música i Tribade s’entreguen a la cultura i missió original de l’estil per empoderar-se i denunciar a través de ritmes i poesia. Les seves lletres porten al segle XXI l’univers de tres dones que lluiten contra la precarietat dins d’una societat plena de privilegis masculins. A més, amplifiquen amb la seva poesia realitats generalment silenciades tal com lluites locals i de barri, LGTB, activisme antifeixista, etc. Amb la seva música, una combinació fresca i original de rap amb flamenc, soul, afrotrap i reggaetón, Tribade deixen més clar que mai que Barcelona no és només rumba i mestissatge.


LA RAÍZ

LA RAÍZ

XAVI SARRIÀ

XAVI SARRIÀ

OBRINT PAS

OBRINT PAS

ZOO

ZOO

AUXILI

AUXILI

NATIVA

NATIVA

TRIBADE

TRIBADE

VALIRA

VALIRA

MAL ÉLEVÉ

MAL ÉLEVÉ

BOIKOT

BOIKOT

SMOKING SOULS

SMOKING SOULS

FELIU VENTURA

FELIU VENTURA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

PIRAT'S SOUND SISTEMA

DOCTOR KRÁPULA

DOCTOR KRÁPULA

SARA HEBE

SARA HEBE

ALL-STAR KARAOKE

ALL-STAR KARAOKE

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MASSILIA SOUND SYSTEM

MOUSSU T e lei JOVENTS

MOUSSU T e lei JOVENTS

TREMENDA JAURÍA

TREMENDA JAURÍA

Propaganda pel fet! Botiga Online Shop