ZOO es fan amb el “Premi Altaveu 2017” en la XXIX edició del festival santboià

L’organització del festival i el jurat dels Premis Altaveu atorguen el distintiu al grup ZOO en considerar la potent trajectòria de la banda

L’entrega de premis es va celebrar ahir dijous 7 de setembre en una cerimònia que fou el preludi d’una nova edició, la 29a, que s’enceta avui i comptarà amb més de 15 propostes basades en la qualitat, l’emergència i el risc artístic

El grup de Gandia es troba immers en la gira de presentació del seu segon disc ‘Raval’ i després d’un estiu farcit d’actuacions a festivals d’arreu de l’estat i cites mundials com l’Sziget Fest d’Hongria, encara una tardor ben calenta amb cites destacades com el MMVV aquest setembre o el One Love Fest de Polònia al novembre entre moltes altres!

Alçar-se amb un premi és sempre un plaer i un motiu de satisfacció. Quan no hi estàs acostumat, és un plaer doble. I si el premi està emmarcat en un festival de la trajectòria de l’Altaveu de Sant Boi de Llobregat, la pirueta és triple. Ahir ZOO es feien a Can Massallera amb el “Premi Altaveu 2017” a la cerimònia d’entrega de premis que donava el tret de sortida al XXIX Festival Altaveu: l’organització del festival i un jurat format per músics, periodistes i professionals del món de la música consideraven la potent trajectòria del grup, que compta amb només 2 discos, com el principal aval valedor del premi. El guardó troba en ZOO “una heterodoxa i estimulant proposta musical valenciana que partint del hip hop electrònic s’apropa a les arrels de la música popular per esdevenir una revelació de l’escena musical dels Països Catalans”.

Des de Propaganda pel fet! (Premi Altaveu 2008) volem felicitar a la banda per aquest merescut guardó i desitjar al Festival Altaveu una bona edició 2017: ens emmirallem en referents que, com ells i elles, basen la seva raó de ser en no perdre mai el compromís per l’aposta cultural, de qualitat i des del municipalisme amb vocació universal, peti qui peti i crisi rere crisi. A pels 30 i per molts més!

Programació Festival Altaveu 2017 www.festivalaltaveu.cat

Propers concerts ZOO