Panxo recull el Premi Enderrock de la Crítica i ZOO anuncien les properes dates en directe!

zoopremienderrock2014

Ahir es va celebrar a Girona la gala dels Premis de la Música Catalana 2015 i Panxo recull el Premi Enderrock de la Crítica al 'millor disc revelació del 2014'

Zoo anuncien una quinzena de dates en directe del seu 'Corbelles Tour 2015' fins a l'arribada de l'estiu...

Els de Gandia passejaran el seu directe pel Viña Rock, Bilbo, Lleida i un grapat de ciutats més!

zoo-datesabril2105El col·lectiu de Gandia no para. Després dels primers sold-outs de la temporada a Stroika i Salamandra i de les incursions a Madrid, els de Gandia anuncien el primer grapat de dates del 'Corbelles Tour 2015', amb el qual presentaran el seu primer disc 'Tempestes vénen del sud'. Ahir a Girona durant la gala dels Premis de la Música Catalana 2015 Panxo va recollir el Premi Enderrock de la Crítica al 'millor disc revelació del 2014' precisament per aquest primer disc. Les primeres dates anunciades inclouen una quinzena de concerts durant els mesos de primavera i fins el juny inclòs, amb aturades d'alçada com el 25 d'abril a València, el Viña Rock, les Festes de Maig de Lleida o el Solsticidi de Valls el 23 de juny, entre altres!

Enhorabona pel premi, canya a la tarima i alerta que queden unes quantes dates "d'estiu" del 'Corbelles Tour 2015' per anunciar!